Slovenija > Črna kronika
248 ogledov

Krvav obračun s taksistom

Potrebe po prevozih s taksiji na območju za pešce so majhne; kot pravijo taksist Žurnal24 main
Neznanca sta taksista napadla z nožem.

"Policijska uprava Ljubljana je danes, nekaj pred 6. uro prejela obvestilo o dogodku, v katerem je bil poškodovan voznik taksija," nam je sporočila tiskovna predstavnica Nataša Puško.

Po do sedaj opravljenem ogledu in zbranih obvestilih je lahko potrdila, da je po opravljenem prevozu iz Ljubljane do Domžal prišlo do spora med strankama in voznikom zaradi plačila. Pri tem sta neznanca voznika tudi fizično napadla, eden od njiju pa ga je poškodoval z nožem.

Po dejanju sta zbežala, zato bodo kakršnekoli informacije očividcev dobrodošle. "Poškodovani po podatkih policije ni življenjsko ogrožen, utrpel je lahke telesne poškodbe," nam je pojasnila.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi suma storitve kaznivega dejanja nasilništva in identifikacije storilcev.

Komentarjev 2
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:37 19.marec 2016.

    V nobenem primeru ni prav da sta taksista napadla. Je pa res da takstisti doskrat goljufajo, sicer največkrat pri starejših. Moja babica je enkrat plačala dvakratno ceno in to brez računa. Enkrat prej ji je dal za isto razdaljo normalno ...prikaži več ceno, potem pa tkole... sicer pol ni šla več k istemu ampak vseen. Takstistom je dobesedno treba pod prste gledat, pa vedno zahtevat račun ne glede na to kako zelo trmoglavjo.

  • dragec 13:03 19.marec 2016.

    Obvestilo za ksenofobe SSDSS a,menda so napadalci migranti......bauuuuuuu