Krvav spor zaradi vodnih omejitev

Foto: Žurnal24 Avstraliji že šesto leto primanjkuje vode.
Avstralski moški je bil obsojen zaradi umora, potem ko je zaradi spora zaradi vodnih omejitev brutalno pretepel starejšega možaka.
Oglej si celoten članek

Avstralski moški je bil obsojen zaradi umora, potem ko je zaradi spora zaradi vodnih omejitev brutalno pretepel starejšega možaka. Povod za spor je bila bežna opazka glede prekomerne porabe vode, ki jo je mimoidoči, gospod Munter, namenil starejšemu možaku, gospodu Proctorju, ki je zalival svojo trato.
 
Odziv 66-letnega možaka na zbadljivke je bil nemuden. Vodno cev je preusmeril na mimoidočega nesramneža, kar je povzročilo pretep. Poraba vode je napadalca očitno precej razburila, saj je s starcem obračunal z brcanjem in močnim udarjanjem glave ob tla. Posredoval je policist, ki je aretiral napadalca, ampak bilo je prepozno, saj je napadeni Proctor pozneje umrl zaradi posledic srčnega napada.

Predstavnik mestne komunale Sydney Water je tudi povedal, da gospod Proctor ni kršil zakona, saj je zalival ob pravi uri na točno določen dan.
Avstralija sicer že šesto let trpi veliko pomanjkanje vode, posledica pa je velika suša, zato so vsa večja mesta postavila omejitve za hišno porabo vode.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.