Kupec bo zidal sam

Foto: Suzana Kos
Foto: Suzana Kos
Primorje na kolenih. Kupec hotela, ki ga je gradil zanj, bo zidal sam.
Oglej si celoten članek

“V desetih dneh se bom srečal z novo upravo Primorja. Če ne dobim zagotovil, da bodo izpolnili svoje pogodbene obveznosti, torej dogradili še dve nadstropji in do dogovorjene gradbene faze končali objekt, bom objekt končal sam. Stalo me je že preveč, da bi še čakal,” napoveduje Anto Guberac iz koprskega gradbenega podjetja Grafist, ki se je na lestvici najbogatejših Slovencev zavihtel na 49. mesto.

Plačali več kot polovico

Primorje z deli zamuja že dobrih pet mesecev. “Hotel sem odkupil od Primorja, plačal sem že 70 odstotkov; če bom moral objekt končati sam, bom potreboval od osem do deset milijonov evrov,” računa. Dela naj bi se nadaljevala po novem letu.

Ker Koper “nima spodobnega hotela, poslovni partnerji prenočujejo v Portorožu, prav tako ni centra dobrega počutja in ne dobre restavracije”, je Guberac prepričan, da bo hotel zgodba o uspehu: “Računamo, da bomo polni tudi v mrtvi sezoni, z javnim zavodom za šport bomo tržili športno infrastrukturo.”

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.