Kupuje, čeprav nima za svoje

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Medtem ko je Tedeschi kupil Drogo Kolinsko, njegova Cedevita in Neva nimata za regres in božičnice, danes pišejo hrvaški mediji.
Oglej si celoten članek

Hrvaški Poslovni dnevnik piše, da bodo delavci v Tedeschijevih družbah Cedevita in Neva dobili odpoved, če se ne bodo odpovedali regresu in božičnici. Po informacijah omenjenega medija pregovarjanja med upravo družb in sindikati trajajo že nekaj mesecev, pri čemer delavci ne nameravajo popuščati, saj sta jim tako božičnica kot regres zajamčena s kolektivno pogodbo.

"V Cedeviti in Nevi svoje poteze opravičujejo s krizo, niso pa dokazali upravičenih razlogov, da se varčuje ravno na pravicah delavcev. Poslužujejo se nizkih udarcev in nas svarijo, da bodo sledile odpovedi, če bomo vztrajali,“ je za Poslovni dnevnik povedal predsednik sindikata Ivan Tomac, ki meni, da upravi omenjenih družb kvarita ugled Atlantic Grupe, ter je prepričan, da Tedeschi osebno ne bi podpiral takšnih potez.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.