Laura navdušena nad angleščino

Foto: Žurnal24 Laura Bush in Barbara Miklič Türk sta se sprehodili po Narodni galeriji. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Soproga ameriškega predsednika Laura Bush si je ogledala razstavo slovenskih impresionistov in prisluhnila debati mladih o prostovoljnem delu.
Oglej si celoten članek

Soproga ameriškega predsednika Laura Bush si je v sklopu damskega programa v družbi soproge slovenskega predsednika Barbare Miklič Türk in zaročenke predsednika Evropskega sveta in slovenskega premierja Urške Bačovnik v Narodni ogledala razstavo slovenskih impresionistov, nato pa je prisluhnila debati mladih o tem, ali bi moralo biti prostovoljno delo pogoj za zaključek srednje šole. Soprogo predsednika Georgea Busha je še posebej navdušila angleščina mladih debaterjev, spregovorila pa je tudi o prostovoljnem delu v ZDA, kjer o tem, ali naj bo prostovoljno delo v srednji šoli obvezno ali ne, odločajo na lokalni ravni. Medtem sta zaročenka predsednika vlade Janeza Janše Urška Bačovnik in soproga predsednika Evropske komisije Margarida Sousa Uva Barroso obiskali onkološki inštitut, kjer sta si ogledali center za bolezni dojk.

Barbara Miklič Türk in Urška Bačovnik sta pred tem v sklopu obiska, za katerega so veljali strogi varnostni ukrepi, za Lauro Bush in soprogo predsednika Evropske komisije priredili kosilo v Vili Podrožnik, po koncu obiska pa so se dame pridružile svojim soprogom na Brdu pri Kranju, kjer so imeli na programu ogled nastopa jahalne šole Kobilarne Lipica. Zakonca Bush sta potem z letališča Jožeta Pučnika Ljubljana odpotovala v Nemčijo, ki je naslednja postaja enotedenske evropske turneje ameriškega predsednika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.