Lažje do vozovnic

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nakup na enem mestu brez potrdil.
Oglej si celoten članek

Z novim šolskim oziroma študijskim letom bodo dijaki in študenti nakup subvencioniranih šolskih vozovnic lahko opravili na enem mestu, prav tako pa jim ne bo treba več dodatno posredovati potrdil o šolanju, saj si bodo izvajalci te podatke med seboj izmenjali sami. Vseeno pa bodo morali imetniki kombiniranih vozovnic potrdilo o plačilu pri enem ponudniku še vedno prinesti tudi k drugemu.

Letna boljša od mesečne

Mesečna vozovnica dijakov in študentov, ki se šolajo do 60 kilometrov od stalnega bivališča, bo stala 25 evrov. Če bodo kupili letno vozovnico, pa bodo vsak mesec zanjo odšteli 20 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.