LDS med neplačniki študentom

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Neplacniki.info. Nekaj dni po objavi na spletni strani so študentom zaslužek izplačali.
Oglej si celoten članek

Na spletni strani Neplacniki.info, kjer so objavljena podjetja, ki niso poravnala obveznosti do študentov, se je decembra in januarja pojavila tudi stranka LDS.

Podjetja, ki s plačilom študentom zamujajo za več kot 60 dni, njihova zamuda pa je nesporna in dokazljiva, na spletno stran uvrstijo študentski servisi.

Vse odprte obveznosti iz tega naslova plačujemo v skladu z dogovorjenimi plačilnimi roki.
Uroš Petohleb, LDS
Po objavi plačali
Sebastjan Česnik z e-Študentskega servisa je pojasnil, je bila LDS res uvrščena med neplačnike.

“Stranka je v nekaj dneh po objavi vse obveznosti poravnala, zato smo jo umaknili s seznama,” je dejal Česnik. Po odgovore na vprašanja, za katero delo in kakšno vrednost dela je šlo, nas je zaradi varovanja podatkov usmeril na stranko samo.

V LDS so zatrdili, da vse obveznosti do študentov plačujejo v skladu z dogovorjenimi roki. Za kolikšen denar je šlo, niso povedali.

“Študenti nam pomagajo občasno, večinoma v volilnih in referendumskih kampanjah, njihove urne postavke pa so odvisne na vrste dela,” je povedal Uroš Petohleb, generalni sekretar LDS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.