Slovenija
19 ogledov

LDS med neplačniki študentom

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Neplacniki.info. Nekaj dni po objavi na spletni strani so študentom zaslužek izplačali.

Na spletni strani Neplacniki.info, kjer so objavljena podjetja, ki niso poravnala obveznosti do študentov, se je decembra in januarja pojavila tudi stranka LDS.

Podjetja, ki s plačilom študentom zamujajo za več kot 60 dni, njihova zamuda pa je nesporna in dokazljiva, na spletno stran uvrstijo študentski servisi.

Vse odprte obveznosti iz tega naslova plačujemo v skladu z dogovorjenimi plačilnimi roki.
Uroš Petohleb, LDS
Po objavi plačali
Sebastjan Česnik z e-Študentskega servisa je pojasnil, je bila LDS res uvrščena med neplačnike.

“Stranka je v nekaj dneh po objavi vse obveznosti poravnala, zato smo jo umaknili s seznama,” je dejal Česnik. Po odgovore na vprašanja, za katero delo in kakšno vrednost dela je šlo, nas je zaradi varovanja podatkov usmeril na stranko samo.

V LDS so zatrdili, da vse obveznosti do študentov plačujejo v skladu z dogovorjenimi roki. Za kolikšen denar je šlo, niso povedali.

“Študenti nam pomagajo občasno, večinoma v volilnih in referendumskih kampanjah, njihove urne postavke pa so odvisne na vrste dela,” je povedal Uroš Petohleb, generalni sekretar LDS.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.