Lep razgled, račun pa za infarkt

Foto: Epa Bled
Po prenovi kavarne Park na Bledu so občutno "prenovili" tudi cenike, opozarjajo uporabniki na facebooku.
Oglej si celoten članek

Originalna blejska kremšnita, ki jo lahko prenovljeni kavarni pojeste z razgledom na Blejski grad in otok sredi jezera, stane 4,70 evra, torta 5,80 evra, sadna kupa šest evrov, sladoledna kupa (tri kepice sladoleda pa 6,50 evra.

Dva decilitra piva Union staneta pet evrov, espresso 2,90 evra, bela kava pa 3,90 evra, čaj stane 4,20 evra, kakav pa tri evre in pol.

Mala steklenička (2,5 decilitra) Coce Cole, Fante, Sprita ali Cocte stae 4,20 evra, prav toliko tudi sokovi.

Foto: slika zaslona Kavarna Park

Sladkanje z najlepšim razgledom, kot prenovljeno kavarno Park na spletni strani oglašuje Sava, se tistim, ki ne bodo pozorni na cene, prav lahko konča z bolj grenkim nasmehom. Družina z dvema otrokoma, ki bi naročila štiri kremne rezine, belo kavo, italijančka (dva decilitra piva) in za otroka sok in fanto, bi plačala 36,10 evra.

Kdor bo tam jedel kosilo, bo moral prav tako zelo globoko seči v denarnico, piščančji dunajski zrezek s pečenim krompirčkom stane 18 evrov.

Celotni cenik si lahko pogledate na tej povezavi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 32

  • 01:43 18. April 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • 19:34 17. April 2019.

    Kaze da imajo ovac z zeljo vonjat to gnojnico v obujanju spominov ko je bled res bil bled. Hvala raje …

  • MK
    15:56 17. April 2019.

    Ja, to je ta nova politika župana Bleda in STO! Čestitam. Slovenci, čim dlje stran od Bleda. Bled je samo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.