Slovenija
18596 ogledov

Lep razgled, račun pa za infarkt

Bled Epa
Po prenovi kavarne Park na Bledu so občutno "prenovili" tudi cenike, opozarjajo uporabniki na facebooku.

Originalna blejska kremšnita, ki jo lahko prenovljeni kavarni pojeste z razgledom na Blejski grad in otok sredi jezera, stane 4,70 evra, torta 5,80 evra, sadna kupa šest evrov, sladoledna kupa (tri kepice sladoleda pa 6,50 evra.

Dva decilitra piva Union staneta pet evrov, espresso 2,90 evra, bela kava pa 3,90 evra, čaj stane 4,20 evra, kakav pa tri evre in pol.

Mala steklenička (2,5 decilitra) Coce Cole, Fante, Sprita ali Cocte stae 4,20 evra, prav toliko tudi sokovi.

Kavarna Park | Avtor: slika zaslona slika zaslona

Sladkanje z najlepšim razgledom, kot prenovljeno kavarno Park na spletni strani oglašuje Sava, se tistim, ki ne bodo pozorni na cene, prav lahko konča z bolj grenkim nasmehom. Družina z dvema otrokoma, ki bi naročila štiri kremne rezine, belo kavo, italijančka (dva decilitra piva) in za otroka sok in fanto, bi plačala 36,10 evra.

Kdor bo tam jedel kosilo, bo moral prav tako zelo globoko seči v denarnico, piščančji dunajski zrezek s pečenim krompirčkom stane 18 evrov.

Celotni cenik si lahko pogledate na tej povezavi.

 

Komentarjev 32
 • Avatar Zarsianna
  Zarsianna 01:43 18.april 2019.

  Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

 • Laznivi 19:34 17.april 2019.

  Kaze da imajo ovac z zeljo vonjat to gnojnico v obujanju spominov ko je bled res bil bled. Hvala raje kot da me odirajo domaci se prepustim juznim sosedom kjer pijem politrsko pivo za 3€....

 • MK 15:56 17.april 2019.

  Ja, to je ta nova politika župana Bleda in STO! Čestitam. Slovenci, čim dlje stran od Bleda. Bled je samo za tujce. Vi pa odkrivajte lepote Ihana, Trbovelj in Zagorja.