Likanje tako naporno kot kolesarjenje

Foto: Žurnal24 gospodinja7
Večina žensk opravi približno tri ure gospodinjskih del vsak dan. Pri tem porabijo enako številko kalorij kot tiste, ki se eno uro rekreirajo na kolesu.
Oglej si celoten članek

Likanje, pospravljanje postelje, umivanje otrok ... vse to so dejavnosti, ki ženske precej izčrpajo.

Četrtini ne uspe priti do zajtrka
Šest od desetih žensk priznava, da se njihov dan začne že precej pred sedmo uro zjutraj in se ne konča pred 23. uro. Čeprav si pripravljajo urnik za vsak dan, četrtini vseeno ne uspe priti do zajtrka, 59 odstotkov pa jih zajtrk poje med potjo v nekaj manj kot petih minutah.

Dobri dve petini izbereta nezdrave prigrizke
Raziskava kaže, da kar 44 odstotkov žensk nato rešitev najde v nezdravih prigrizkih (čips, pecivo ...), s čimer se tudi izognejo lakoti. Ali kot pravi nutricionistka Lindsey Ormond: "Če preskočijo zajtrk, je bistveno več možnosti, da bodo dopoldne pojedle nekaj nezdravega samo zato, da bi ohranile energijo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.