Ljubenčanu naj bi odrezal uho

Foto: Žurnal24 V preiskavi so kriminalisti sodelovali s kolegi z Nacionalnega preiskovalnega ur
Pretepen. Preiskava pokazala, da je 62-letni moški umrl v hudih mukah.
Oglej si celoten članek

Pred več kot enim mesecem so bili celjski kriminalisti obveščeni o nenadni smrti 62-letnega moškega, doma z območja Ljubnega ob Savinji. Sprva so domnevali, da je padel ali celo delal samomor, a so bile okoliščine sumljive, zato je bila zanj odrejena sanitarna obdukcija. Ta je pokazala, da je bil moški tako pretepen, da je zaradi številnih poškodb umrl.

Neporavnani računi
Neuradno pa smo izvedeli, da naj bi mu nekdo celo odrezal uho. "V preiskavi so kriminalisti, ki so sodelovali s kolegi z Nacionalnega preiskovalnega urada in generalne policijske uprave ter mozirskimi policisti, ugotovili, da je 62-letnika 12. januarja v večernih urah obiskal 44-letni moški, doma z območja Mozirja, s katerim sta imela neporavnane račune iz preteklosti, in ga tako hudo pretepel, da je ta pozneje umrl," pove Milena Trbulin s Policijske uprave Celje. Kriminalisti so v zvezi s tem dogodkom pridržali tri ljudi in opravili več poligrafskih testiranj, na začetku februarja pa k preiskovalnemu sodniku privedli 44-letnika, za katerega je bil odrejen pripor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.