Slovenija
18 ogledov

Ljubenčanu naj bi odrezal uho

V preiskavi so kriminalisti sodelovali s kolegi z Nacionalnega preiskovalnega ur Žurnal24 main
Pretepen. Preiskava pokazala, da je 62-letni moški umrl v hudih mukah.

Pred več kot enim mesecem so bili celjski kriminalisti obveščeni o nenadni smrti 62-letnega moškega, doma z območja Ljubnega ob Savinji. Sprva so domnevali, da je padel ali celo delal samomor, a so bile okoliščine sumljive, zato je bila zanj odrejena sanitarna obdukcija. Ta je pokazala, da je bil moški tako pretepen, da je zaradi številnih poškodb umrl.

Neporavnani računi
Neuradno pa smo izvedeli, da naj bi mu nekdo celo odrezal uho. "V preiskavi so kriminalisti, ki so sodelovali s kolegi z Nacionalnega preiskovalnega urada in generalne policijske uprave ter mozirskimi policisti, ugotovili, da je 62-letnika 12. januarja v večernih urah obiskal 44-letni moški, doma z območja Mozirja, s katerim sta imela neporavnane račune iz preteklosti, in ga tako hudo pretepel, da je ta pozneje umrl," pove Milena Trbulin s Policijske uprave Celje. Kriminalisti so v zvezi s tem dogodkom pridržali tri ljudi in opravili več poligrafskih testiranj, na začetku februarja pa k preiskovalnemu sodniku privedli 44-letnika, za katerega je bil odrejen pripor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.