Ljubljana: 18-letnik za vsega skupaj 20 evrov pretepel mimoidočega

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Najprej sta dobila jakno, nato pa 20 evrov ...
Oglej si celoten članek

V soboto, nekaj minut pred polnočjo sta dva osumljenca pristopila do oškodovanca na Trgu republike v Ljubljani, ter od njega zahtevala denar, so sporočili policisti s PU Ljubljana. Ker žrtev pri sebi ni imela denarja, sta mu odtujila jakno, ter s kraja zbežala. S tem dejanjem sta povzročila nekaj deset evrov materialne škode.

A moška nista odnehala. Približno uro kasneje sta v Argentinskem parku pristopila do oškodovanca in od njega z nožem v roki zahtevala denar. Ker ga ni želel izročiti, ga je eden izmed njiju pretepel in mu odvzel gotovino. Z dejanjem sta povzročila za okoli 20 evrov materialne škode, oškodovancu pa povzročila lahke telesne poškodbe, so pojasnili policisti, ki so na podlagi opisa tekom noči v centru Ljubljane enega izmed osumljenih izsledili in mu odvzeli prostost.

18-letnik bo priveden k preiskovalnemu sodniku zaradi suma storitve kaznivega dejanja velike tatvine in ropa, so še sporočili s PU Ljubljana.

Najbolj aktualna črna kronika naših krajev na naši spletni strani.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 17:08 14. November 2021.

    Mulo je za 20€ osumljen storitve velikega ropa. Neverjetno. Kako bo sele obsojena falanga korona fundamentalistov za rop stoleja, ko …

  • 13:01 14. November 2021.

    "Ljubljana: 18-letnik za vsega skupaj 20 evrov pretepel mimoidočega"....Če je zadeva res tako poceni, častim tista slaba dva jurja za …

  • 12:50 14. November 2021.

    In sodišče ga bo izpustilo, namesto da bi fasal 10 stroge ječe, ponavljam 10 let.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.