Slovenija > Črna kronika
11677 ogledov

Ljubljana: 18-letnik za vsega skupaj 20 evrov pretepel mimoidočega

Trg republike Saša Despot
Najprej sta dobila jakno, nato pa 20 evrov ...

V soboto, nekaj minut pred polnočjo sta dva osumljenca pristopila do oškodovanca na Trgu republike v Ljubljani, ter od njega zahtevala denar, so sporočili policisti s PU Ljubljana. Ker žrtev pri sebi ni imela denarja, sta mu odtujila jakno, ter s kraja zbežala. S tem dejanjem sta povzročila nekaj deset evrov materialne škode.

A moška nista odnehala. Približno uro kasneje sta v Argentinskem parku pristopila do oškodovanca in od njega z nožem v roki zahtevala denar. Ker ga ni želel izročiti, ga je eden izmed njiju pretepel in mu odvzel gotovino. Z dejanjem sta povzročila za okoli 20 evrov materialne škode, oškodovancu pa povzročila lahke telesne poškodbe, so pojasnili policisti, ki so na podlagi opisa tekom noči v centru Ljubljane enega izmed osumljenih izsledili in mu odvzeli prostost.

18-letnik bo priveden k preiskovalnemu sodniku zaradi suma storitve kaznivega dejanja velike tatvine in ropa, so še sporočili s PU Ljubljana.

Najbolj aktualna črna kronika naših krajev na naši spletni strani.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • QSprm 17:08 14.november 2021.

    Mulo je za 20€ osumljen storitve velikega ropa. Neverjetno. Kako bo sele obsojena falanga korona fundamentalistov za rop stoleja, ko so pokradli za 15000 milijonov v dobrem letu. Kakor je zdej, ko smo padli nekam v srednjeveski fedalizem in absolutne ...prikaži več vladarje, bodo kaznovani bolj tezko. Saj se spomnite, kako je Hojs že lani pojasnjeval, da so ti odloki napisani tako, da zanje pač ne veljajo. Zakonov sicer ni izrecno omenil, jih je pa sigurno imel v mislih.

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 13:01 14.november 2021.

    "Ljubljana: 18-letnik za vsega skupaj 20 evrov pretepel mimoidočega"....Če je zadeva res tako poceni, častim tista slaba dva jurja za "obravnavo" kandidatov na Šubičevi LJ.

  • marko345 12:50 14.november 2021.

    In sodišče ga bo izpustilo, namesto da bi fasal 10 stroge ječe, ponavljam 10 let.