Ljubljana: Kolesarka zbila otroka, iščejo jo policisti

Foto: Anže Petkovšek kolesarji Foto: Youtube Nesreča kolesarke
Ljubljanski policisti zbirajo informacije o petkovi opoldanski prometni nesreči na Zaloški cesti, v kateri sta bila udeležena neznana kolesarka in otrok, ki se je pri tem telesno poškodoval.
Oglej si celoten članek

Kolesarka je poškodovancu ponudila pomoč, nato pa brez izmenjave podatkov odpeljala s kraja. Policisti vse, tudi kolesarko, prosijo za informacije o dogodku.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Ljubljana, informacije iščejo zaradi razjasnitve okoliščin. Vse, ki bi kaj vedeli o dogodku, prosijo, da pokličejo na telefonski številki 113 ali (01) 475 06 00 oz. se zglasijo na Policijski postaji Ljubljana Center. S tem pozivom se posebej obračajo tudi na neznano kolesarko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:51 13. Januar 2024.

    Zopet napaka. Ko je v igri otrok, pa naj bo sam ali s starši, OBVEZNO pokličite Policijo, zapisnik ali vsaj …

  • 14:57 13. Januar 2024.

    Delo policije je nadzor in varovanje državljanov na terenu .To kar se dogaja v Sloveiji je politizacija policije .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.