Slovenija
2214 ogledov

Ljubljana: Kolesarka zbila otroka, iščejo jo policisti

kolesarji
1/2
Anže Petkovšek
Ljubljanski policisti zbirajo informacije o petkovi opoldanski prometni nesreči na Zaloški cesti, v kateri sta bila udeležena neznana kolesarka in otrok, ki se je pri tem telesno poškodoval.

Kolesarka je poškodovancu ponudila pomoč, nato pa brez izmenjave podatkov odpeljala s kraja. Policisti vse, tudi kolesarko, prosijo za informacije o dogodku.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Ljubljana, informacije iščejo zaradi razjasnitve okoliščin. Vse, ki bi kaj vedeli o dogodku, prosijo, da pokličejo na telefonski številki 113 ali (01) 475 06 00 oz. se zglasijo na Policijski postaji Ljubljana Center. S tem pozivom se posebej obračajo tudi na neznano kolesarko.

Komentarjev 2
  • atamama 22:51 13.januar 2024.

    Zopet napaka. Ko je v igri otrok, pa naj bo sam ali s starši, OBVEZNO pokličite Policijo, zapisnik ali vsaj uradni zaznamek. Nič drugega ne šteje. Ker otrok je v šoku, izgleda dobro, ko pride do staršev pa zna biti ...prikaži več skrita poškodba.....ali pohlepni starši. Na Miklošičevi, na lep pomladni dan, desetletje nazaj, policist me je nadrl zakaj hočem prijavo udarca otroka v blatnik. Čez 2 dni zahtevek po odškodnini s strani staršev. Imel sem srečo in zapisnik.

  • Avatar Leon
    Leon 14:57 13.januar 2024.

    Delo policije je nadzor in varovanje državljanov na terenu .To kar se dogaja v Sloveiji je politizacija policije .