Ljubljana: Naredili človeško verigo in mu rešili življenje

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
S hitrim ukrepanjem so policisti skupaj s prijaviteljem rešili življenje moškega, ki so ga opazili v vodi.
Oglej si celoten članek

Občan je včeraj nekaj pred 12. uro policiste obvestil, da je v reki Ljubljanici pri Vevškem mostu oseba. Policisti so se nemudoma odzvali na klic in odšli na kraj dogodka. 

Policisti so skupaj s prijaviteljem naredili človeško verigo, šli v reko in iz nje uspešno potegnili moškega. Moški na kraju ni več dihal, zato so takoj začeli postopek oživljanja in moški je pričel samostojno dihati. 

Ob prihodu reševalcev so moškega predali v njihovo oskrbo. Po podatkih policije moški ni poškodovan, temveč le podhlajen. Policisti so s hitrim ukrepanjem glede na to, da je bila temperatura ozračja nizka in da je bila temperatura vode zgolj nad lediščem, preprečili smrt moškega. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:39 12. Januar 2017.

    Spomnimo se fanta, ki je bežal pred policisti zaradi malo konoplje in je utonil v rekki. Takrat pa niso hoteli …

  • 17:29 12. Januar 2017.

    Jutri bo pa zopet skočil !

  • 12:12 12. Januar 2017.

    bravo, to je to... srečen konec, vse dobro...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.