Ljubljana: obvozi LPP zaradi maratona

Foto: Žurnal24 (Foto: Saša Despot)
Ta konec tedna bo v Ljubljani potekal 15. Ljubljanski maraton. Ker bodo tekači zavzeli več večjih prometnic v Ljubljani, bodo po spremenjenih trasah vozili tudi avtobusi LPP.
Oglej si celoten članek

Sedemnajst linij Ljubljanskega potniškega prometa bo v soboto in nedeljo vozilo po spremenjenih trasah. Najprej se osredotočimo na soboto (celoten pregled spremenjenih tras si oglejte na tej povezavi).

Linije 1, 3, 6, 9, 11, 19 in 27 bodo tako namesto po Slovenski in Gosposvetski cesti v centru Ljubljane od 12.30 do predvidoma 18. ure vozili po Bleiweisovi ulici in pot nadaljevali po ustaljenih trasah.

Šestica, enajstica in 27-ica pa bodo tako pot nadaljevale po Tivolski cesti do Dunajske ceste, trojka po Aškerčevi cesti do Zoisove ulice, devetka pa tudi po Aškerčevi cesti do Barjanske ceste.

Po spremenjenih trasah bodo vozili tudi avtobusi številka 2, 5, 7, 8, 13, 14, 20 in 25.

Nedelja: brez avtobusov med Celovško in centrom mesta
Bolj zapleteni pa bodo obvozi mestnih avtobusov v nedeljo. Do osme ure zjutraj bodo tako avtobusi vozili po obvozih kot v soboto, razen avtobusa številka 1, ki bo s strani Gameljn vozila samo do Tivolija, iz smeri  Mestnega loga pa mimo Murgel in Zoisove ceste do glavne ljubljanske avtobusne postaje.

Od osme ure zjutraj pa do 16. ure pa bodo linije 2, 3, 5, 6, 7, 9, 12, 13, 14 in 14B, 19, 20 Z, 25 vozile večinoma mimo glavne avtobusne postaje ali pa bodo tam imele končno postajo. Obvoze si podrobneje oglejte na tej povezavi.

Ob tem naj vas opozorimo, da med osmo in 16. uro z avtobusom ne boste mogli priti iz centra mesta po Celovški cesti do Tivolija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.