Požar v Ljubljani: v zrak se vije gost, črn dim

Foto: Bralka požar Ljubljana Šiška Foto: Bralka požar Ljubljana Šiška Foto: Bralka požar Ljubljana Šiška Foto: Bralka požar Ljubljana Šiška Foto: Bralka požar Ljubljana Šiška Foto: Bralka požar Ljubljana Šiška Foto: Bralka požar Ljubljana Šiška Foto: Bralka požar Stegne
Na območju Šiške v Ljubljani je zagorelo.
Oglej si celoten članek

V Šiški v Ljubljani je okoli 16.25 prišlo do požara. "Enkrat je močno počilo. Nekaj je moralo eksplodirati," pravi bralka in dodaja, da je slišati veliko siren. 

Vzrok požara še ni znan. Gori objekt v bližini industrijske cone Stegne, kjer je barakarsko naselje. Gre za zahtevnejšo intervencijo, na delu pa so poleg gasilcev in policistov tudi druge intervencijske službe.

Z Gasilske brigade Ljubljana so sporočili, da je požar trenutno pod nadzorom. Na mestu dogodka je poleg pripadnikov Gasilske brigade Ljubljana še štirinajst prostovoljnih gasilskih društev iz Gasilske zveze Ljubljana. 

"Okoliške prebivalce pozivamo, naj zaradi dima preventivno zapirajo okna v stanovanjih in se po nepotrebnem ne zadržujejo na območju požara," so še dodali.

Območje so pristojne službe zaprle z vseh strani, zato tam nastajajo prometni zastoji. Na dodatna pojasnila pristojnih še čakamo. 

Več sledi ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.