Slovenija > Črna kronika
7198 ogledov

Požar v Ljubljani: v zrak se vije gost, črn dim

požar Ljubljana Šiška
1/8
Bralka
Na območju Šiške v Ljubljani je zagorelo.

V Šiški v Ljubljani je okoli 16.25 prišlo do požara. "Enkrat je močno počilo. Nekaj je moralo eksplodirati," pravi bralka in dodaja, da je slišati veliko siren. 

Vzrok požara še ni znan. Gori objekt v bližini industrijske cone Stegne, kjer je barakarsko naselje. Gre za zahtevnejšo intervencijo, na delu pa so poleg gasilcev in policistov tudi druge intervencijske službe.

Z Gasilske brigade Ljubljana so sporočili, da je požar trenutno pod nadzorom. Na mestu dogodka je poleg pripadnikov Gasilske brigade Ljubljana še štirinajst prostovoljnih gasilskih društev iz Gasilske zveze Ljubljana. 

"Okoliške prebivalce pozivamo, naj zaradi dima preventivno zapirajo okna v stanovanjih in se po nepotrebnem ne zadržujejo na območju požara," so še dodali.

Območje so pristojne službe zaprle z vseh strani, zato tam nastajajo prometni zastoji. Na dodatna pojasnila pristojnih še čakamo. 

Več sledi ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.