Huda prometna nesreča, vlak trčil v avtomobil, promet prekinjen

Foto: Saša Despot nesreča Foto: Saša Despot nesreča laser laserski skener za obravnavo prometnih nesreč Foto: Saša Despot nesreča Foto: Saša Despot nesreča Foto: Saša Despot nesreča Foto: Saša Despot nesreča Foto: Bralec Vlak trčil v avtomobil, Moste Foto: Bralec Vlak trčil v avtomobil, Moste
Na prizorišču so reševalci, promet je prekinjen.
Oglej si celoten članek

V ljubljanskih Mostah, na Zaloški cesti, se je dopoldne, okrog 11. ure, zgodila hujša prometna nesreča, v kateri je prišlo do trčenja vlaka in osebnega avtomobila. Po neuradnih podatkih naj bi v nesreči življenje izgubila ena oseba, šlo naj bi za starejšega gospoda.

Po prvih informacijah je voznik osebnega vozila zapeljal na železniške tire, vanj pa je trčil vlak. Na kraju posredujejo ekipe reševanja, policisti pa opravljajo ogled. Zaradi nesreče je promet na železniškem prehodu Zaloške ceste pri križišču z Grablovičevo ulico zaprt za ves promet, pravijo na PU Ljubljana, kjer udeležencem svetujejo, da uporabijo obvoze in upoštevajo navodila upravljalca ceste ter policistov.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 24

  • 19:29 3. Avgust 2023.

    Sem bil zaposlen v dveh firmah , kjer je bilo treba peljati čez progo, Sam sem vedno ustavil ob utripanju …

  • 15:28 3. Avgust 2023.

    Evtanazija v praksi! Vseeno mi žal za starega gospoda!

  • 15:13 3. Avgust 2023.

    človek si je očitno izvedel evtanazijo...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.