Slovenija > Črna kronika
41786 ogledov

Huda prometna nesreča, vlak trčil v avtomobil, promet prekinjen

nesreča
1/8
Saša Despot
Na prizorišču so reševalci, promet je prekinjen.

V ljubljanskih Mostah, na Zaloški cesti, se je dopoldne, okrog 11. ure, zgodila hujša prometna nesreča, v kateri je prišlo do trčenja vlaka in osebnega avtomobila. Po neuradnih podatkih naj bi v nesreči življenje izgubila ena oseba, šlo naj bi za starejšega gospoda.

Po prvih informacijah je voznik osebnega vozila zapeljal na železniške tire, vanj pa je trčil vlak. Na kraju posredujejo ekipe reševanja, policisti pa opravljajo ogled. Zaradi nesreče je promet na železniškem prehodu Zaloške ceste pri križišču z Grablovičevo ulico zaprt za ves promet, pravijo na PU Ljubljana, kjer udeležencem svetujejo, da uporabijo obvoze in upoštevajo navodila upravljalca ceste ter policistov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 24
  • Avatar mahatma2
    mahatma2 19:29 03.avgust 2023.

    Sem bil zaposlen v dveh firmah , kjer je bilo treba peljati čez progo, Sam sem vedno ustavil ob utripanju luči ,čeprav se zapornice še zapirat niso začele in občasno me je kdo očital , da bi lahko komot peljal ...prikaži večal naprej. Jok , brate vedno je odpadlo , bil sem pa priča mnogim kamikazam , ki so se za las izmazali.. Ker če te vlak povozi in ostaneš živ je to enako kot jackpot na lotu.

  • Kmodri 15:28 03.avgust 2023.

    Evtanazija v praksi! Vseeno mi žal za starega gospoda!

  • Soljatar 15:13 03.avgust 2023.

    človek si je očitno izvedel evtanazijo...