Ljubljana: Močno je počilo, semaforji ne delujejo, ostali so brez elektrike

Foto: Bralec Ljubljana izpad elektrike Foto: Bralec Ljubljana izpad elektrike Foto: Bralec Ljubljana izpad elektrike Foto: Bralec Ljubljana izpad elektrike Foto: Bralec Ljubljana izpad elektrike Foto: Bralec Ljubljana izpad elektrike
Vozilo trčilo v transformatorsko postajo in zagorelo. Semaforji v okolici ne delujejo.
Oglej si celoten članek

Danes okoli 18. ure je na območju Žal v Ljubljani prišlo do prometne nesreče, kjer je vozilo trčilo v transformatorsko postajo, so sporočili ljubljanski policisti.

"Po do sedaj zbranih obvestilih je bil v trčenju v objekt-transformatorsko postajo samoudeležen voznik osebnega vozila. Slednji je na Pokopališki ulici zapeljal čez rondo Žale in nato izven vozišča na zelenico do transformatorske postaje, kjer je trčil v objekt, vozilo pa je zagorelo," so pojasnili policisti in dodali, da je voznik, ki je vozilo zapustil, potreboval zdravniško oskrbo. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UKC Ljubljana, kjer ostaja na zdravljenju. Na kraju so posredovali gasilci, ki so požar pogasili, ter ostale ekipe, ki odpravljajo posledice dogodka.

"Vzrok in okoliščine dogodka še niso v celoti pojasnjene, do njega pa je lahko prišlo tudi zaradi nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja voznika. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil."

Na širšem območju Most in Bežigrada je še vedno motena oskrba z električno energijo, moteno je tudi delovanje semaforjev. Policisti opozarjajo voznike in pešce, naj bodo pri vožnji in hoji po vozišču previdni.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 08:59 17. Maj 2023.

    Na tem primeru se lepo vidi, kako slabo imamo zavarovano ključno infrastrukturo. Z enim malim fiatom 500 je mogoče onesposobiti …

  • 01:12 17. Maj 2023.

    Zavzeti privrženec zelene agende je poskusil priklopit svoj avto z notranjim izgorevanjem na elektriko! Eksperiment ni uspel...

  • 22:18 16. Maj 2023.

    CIA/Mosad v ozadju....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.