Ljubljančanu avto ušel proti morju

Foto: Žurnal24 Avtomobil je obvisel na pomolu.
V koprskem mandraču smo bili priča nenavadnemu prizoru, terenec z ljubljansko registracijo je zdrsnil s parkirišča na glavnem pomolu proti morju.
Oglej si celoten članek

Pred padcem v nekaj metrov globoko vodo pa ga je rešila jadrnica, tako da je avtomobil obvisel na pomolu na sredini podvozja, s sprednjim delom pa se je naslonil na plovilo, zasidrano v mandraču. "Najmanj, kar potrebujem v tem trenutku, je medijska publiciteta. Škodo na avtu bomo že poravnali, srečen pa sem, da se pred vozilom, ko je drselo, ni pojavil kakšen otrok," je komentiral voznik, ki je ves nesrečen opazoval gasilce in predstavnike AMZS, ki so avto vlekli na kopno. Na očitek, da je očitno pozabil zategniti ročno zavoro, pa je dejal, da meni, da jo je zategnil. "Pravzaprav ne vem, kaj se je zgodilo, iz firme so me le poklicali, da imam avto v morju, in sem prihitel na pomol," je še povedal voznik.

Za avtomobil so poskrbeli gasilci. © Barbara Milavec

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.