Slovenija
15 ogledov

Ljubljančanu avto ušel proti morju

Avtomobil je obvisel na pomolu. Žurnal24 main
V koprskem mandraču smo bili priča nenavadnemu prizoru, terenec z ljubljansko registracijo je zdrsnil s parkirišča na glavnem pomolu proti morju.

Pred padcem v nekaj metrov globoko vodo pa ga je rešila jadrnica, tako da je avtomobil obvisel na pomolu na sredini podvozja, s sprednjim delom pa se je naslonil na plovilo, zasidrano v mandraču. "Najmanj, kar potrebujem v tem trenutku, je medijska publiciteta. Škodo na avtu bomo že poravnali, srečen pa sem, da se pred vozilom, ko je drselo, ni pojavil kakšen otrok," je komentiral voznik, ki je ves nesrečen opazoval gasilce in predstavnike AMZS, ki so avto vlekli na kopno. Na očitek, da je očitno pozabil zategniti ročno zavoro, pa je dejal, da meni, da jo je zategnil. "Pravzaprav ne vem, kaj se je zgodilo, iz firme so me le poklicali, da imam avto v morju, in sem prihitel na pomol," je še povedal voznik.

Za avtomobil so poskrbeli gasilci. © Barbara Milavec

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.