Ljubljanski trend: smetnjak na streho

Foto: Bralec Žurnala24
Foto: Bralec Žurnala24
V Ljubljani se je mladina očitno odločila, da si bo noči krajšala s postavitvijo smetnjakov na strehe avtobusnih postajališč.
Oglej si celoten članek

Že v četrtek smo poročali o smetnjaku, ki so ga zjutraj lahko občudovali čakajoči na mestni avtobus na Brodu v Ljubljani. "Nočno delo zdolgočasene mladine," je takrat prek storitve JAZ POROČAM zapisal bralec.

Tokrat pa smo v uredništvo prek drugega bralca prejeli fotografijo iz Bežigrada, natančneje iz Čerinove ulice. Na strehi tamkajšnjega postajališča Čerinova se je prav tako znašel smetnjak, ki ga je mladina postavila v noči iz petka na soboto, je povedal bralec.

Opoldne so delavci Snage smetnjak že postavili na svoje mesto. Ob tem pa se bralec sprašuje: "Kdo ve kakšne plane ima mladina za to noč in kaj nas čaka zjutraj?"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 12:19 22. Julij 2012.

    Dva pijana 40letnika? So že tut hujše stvari nardil starejši ljudje kot pa če bi tole nardili.

  • 12:19 22. Julij 2012.

    U mad?

  • 12:10 22. Julij 2012.

    Dokler ni škode, še nekako človek razume malo "heca", sicer pa mladini dat DELO in ne bo časa za take …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.