Slovenija > Jaz poročam
76 ogledov

Ljubljanski trend: smetnjak na streho

Smetnjak na strehi postajališča. Bralec Žurnala24
V Ljubljani se je mladina očitno odločila, da si bo noči krajšala s postavitvijo smetnjakov na strehe avtobusnih postajališč.

Že v četrtek smo poročali o smetnjaku, ki so ga zjutraj lahko občudovali čakajoči na mestni avtobus na Brodu v Ljubljani. "Nočno delo zdolgočasene mladine," je takrat prek storitve JAZ POROČAM zapisal bralec.

Tokrat pa smo v uredništvo prek drugega bralca prejeli fotografijo iz Bežigrada, natančneje iz Čerinove ulice. Na strehi tamkajšnjega postajališča Čerinova se je prav tako znašel smetnjak, ki ga je mladina postavila v noči iz petka na soboto, je povedal bralec.

Opoldne so delavci Snage smetnjak že postavili na svoje mesto. Ob tem pa se bralec sprašuje: "Kdo ve kakšne plane ima mladina za to noč in kaj nas čaka zjutraj?"

Komentarjev 8
  • Lekon 12:19 22.julij 2012.

    Dva pijana 40letnika? So že tut hujše stvari nardil starejši ljudje kot pa če bi tole nardili.

  • Lekon 12:19 22.julij 2012.

    U mad?

  • Matej Pogačar 12:10 22.julij 2012.

    Dokler ni škode, še nekako človek razume malo "heca", sicer pa mladini dat DELO in ne bo časa za take traparije. Vandalizem je v LJ. zadnje čase izredno velik problem. Grafite špricajo povsod tam kjer jih nebi smeli, kljub temu ...prikaži več da je v LJ. kar nekaj mest, kjer so grafiti dovoljeni... no upajmo na "boljše čase" :)