Ljubosumni mož pomoril pol družine

Foto: Pixsell Belišće Foto: Pixsell Belišće Foto: Pixsell Belišće
Za včerajšnjo tragedijo na Hrvaškem naj bi bil kriv nekdanji mož. Ustrelil je svojo bivšo ženo ter njenega brata in sestro.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali včeraj, se je na Hrvaškem zgodila družinska tragedija. V streljanju sta umrla moški in ženska, še ena ženska pa se še vedno bori za življenje.

Po neuradnih podatkih naj bi moril nekdanji mož ženske, ki je bila v streljanju le poškodovana. Vzrok je bilo ljubosumje.

Zapustila ga je zaradi nasilja

Moža naj bi 57-letnica zapustila zaradi nasilja. "Nekaj časa je živela z njim, vendar to ni bilo življenje, kakršnega si je predstavljala. Mož jo je pretepal in zlorabil, zato se je letos spomladi vrnila k bratu in sestri. Mož jo je tam večkrat obiskal. Posredovati je morala tudi policija," so dejali sosedi.

Ob tragediji sta bila v hiši tudi dva otroka, ki jima je uspelo pobegniti in poklicati policijo, ki je nato ulovila osumljenca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.