Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Ljubosumni mož pomoril pol družine

Belišće
1/3
Pixsell
Za včerajšnjo tragedijo na Hrvaškem naj bi bil kriv nekdanji mož. Ustrelil je svojo bivšo ženo ter njenega brata in sestro.

Kot smo poročali včeraj, se je na Hrvaškem zgodila družinska tragedija. V streljanju sta umrla moški in ženska, še ena ženska pa se še vedno bori za življenje.

Po neuradnih podatkih naj bi moril nekdanji mož ženske, ki je bila v streljanju le poškodovana. Vzrok je bilo ljubosumje.

Zapustila ga je zaradi nasilja

Moža naj bi 57-letnica zapustila zaradi nasilja. "Nekaj časa je živela z njim, vendar to ni bilo življenje, kakršnega si je predstavljala. Mož jo je pretepal in zlorabil, zato se je letos spomladi vrnila k bratu in sestri. Mož jo je tam večkrat obiskal. Posredovati je morala tudi policija," so dejali sosedi.

Ob tragediji sta bila v hiši tudi dva otroka, ki jima je uspelo pobegniti in poklicati policijo, ki je nato ulovila osumljenca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.