Ljudje Janševi stranki donirali že 50 tisoč evrov

Foto: Žurnal24 main Janez Janša
SDS je vrnila sporni kredit, zdaj so skoraj tretjino tega denarja zbrali z donacijami.
Oglej si celoten članek

Do 31. januarja je 857 donatorjev stranki nakazalo 46.176 evrov, so po poročanji Nove24TV sporočili iz Slovenske demokratske stranke. "Za spontano akcijo doniranja so dobrim ljudem iz srca hvaležni, akcija pa se bo nadaljevala," so napovedali. 

Slovenija SDS: Vrnili smo denar. Če bo dokazana kršitev, bomo plačali

Akcija se je začela, potem ko je SDS vrnila sporni kredit, ki ga je najela pri 32-letni državljanki Bosne in Hercegovine. Šlo je za 450 tisoč evrov kredita, ki bi ga črpali v treh delih po 150 tisoč evrov. 150 tisoč evrov, ki jih je SDS že črpala, so vrnili. 

Kot smo poročali, le pol volivcev SDS meni, da je bilo to posojilo "čisto".  Slovenija Le dobra polovica volivcev SDS meni, da je Janšev kredit "čist"

Zaradi overitve spornega posojila, bo brez licence ostal tudi notar Jože Sikošek. 

Slovenija Notar Jože Sikošek, ki je overil posojilno pogodbo SDS, v postopku razrešitve

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 82

  • 10:42 5. Februar 2018.

    Kako oprati denar - doniraš ga stranki. :D

  • 11:19 4. Februar 2018.

    Pedersiti ,,pedri skrajšano povedano, dobro prisluhniite ,, umetniški program je pravi pederski program, za katerim se skrivajo smrdljivi komunajzerji , …

  • 10:46 4. Februar 2018.

    Me zanima ali bi ti donatorji dali denar na skrajnem robu prezivetja ubogim ljudem,ne pa tem SS barabam,kateri firer bi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.