Lovec streljal merjasca, ustrelil pa brejo kobilo

Foto: Profimedia
Po ocenah lastnikov znaša škoda približno 7000 evrov.
Oglej si celoten članek

Lovec je na območju naselja Otlica pri Ajdovščini v torek zvečer streljal na divjega prašiča, a ustrelil brejo kobilo, ki jo je bilo treba potem evtanazirati.

Dva lovca sta v torek zvečer prišla na sled tropu divjih prašičev. Na čistini na dnu manjše doline je eden streljal, a je krogla "iz neznanega razloga" zadela konja. Po strelu je bila kobila sicer še živa, a jo je morala veterinarka kasneje evtanazirati.

Po ocenah lastnikov znaša škoda približno 7000 evrov. Policisti Policijske postaje Ajdovščina bodo na podlagi ugotovljenih dejstev podali poročilo na pristojno državno tožilstvo v Novi Gorici, so še sporočili s PU Nova Gorica.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 19:06 25. Maj 2018.

    Pijani,psihopatski,krvozeljni izmecek-zelo dobro si se opisal. Pišeš o stvareh o katerih nimaš pojma, v tvoji glavi je vse bolano od …

  • 10:24 25. Maj 2018.

    Ko bodo policaji začeli z izvajanjem alkotestov nad vsemi , ki nosijo orožje , se kaj takega ne bo več …

  • ode
    07:20 25. Maj 2018.

    Zavajajoč naslov, ki opravičuje dejanje jagra. Pod vplivom maliganov je MISLIL, da je kobila prašič in - BUUM! Nedavno je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.