Slovenija > Črna kronika
2277 ogledov

Lovec streljal merjasca, ustrelil pa brejo kobilo

konj kobila
Po ocenah lastnikov znaša škoda približno 7000 evrov.

Lovec je na območju naselja Otlica pri Ajdovščini v torek zvečer streljal na divjega prašiča, a ustrelil brejo kobilo, ki jo je bilo treba potem evtanazirati.

Dva lovca sta v torek zvečer prišla na sled tropu divjih prašičev. Na čistini na dnu manjše doline je eden streljal, a je krogla "iz neznanega razloga" zadela konja. Po strelu je bila kobila sicer še živa, a jo je morala veterinarka kasneje evtanazirati.

Po ocenah lastnikov znaša škoda približno 7000 evrov. Policisti Policijske postaje Ajdovščina bodo na podlagi ugotovljenih dejstev podali poročilo na pristojno državno tožilstvo v Novi Gorici, so še sporočili s PU Nova Gorica.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • smuc 19:06 25.maj 2018.

    Pijani,psihopatski,krvozeljni izmecek-zelo dobro si se opisal. Pišeš o stvareh o katerih nimaš pojma, v tvoji glavi je vse bolano od sovraštva!!!

  • Žurnalček 10:24 25.maj 2018.

    Ko bodo policaji začeli z izvajanjem alkotestov nad vsemi , ki nosijo orožje , se kaj takega ne bo več dogajalo ! Bagra zeleno pijana , sploh ne ve v kaj strelja ! Ko bi se saj med sabo postrelil !

  • ode 07:20 25.maj 2018.

    Zavajajoč naslov, ki opravičuje dejanje jagra. Pod vplivom maliganov je MISLIL, da je kobila prašič in - BUUM! Nedavno je neki pijanil jager ustrelil drugega jagra, ker je mislil, da je divji prašič.