Lovec streljal na ljudi

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Medicinski tehnik je po napadu na svakinjo in brata iz balokna streljal po ulici na vse, kar se je premikalo.
Oglej si celoten članek

V Milanski ulici v Neplju je v petek zdravstveni tehnik Giulio Murolo z eno od svojih pušk ubil štiri osebe, šest pa jih je ranil, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa. Njegovim strelom so podlegli svakinja, brat, policaj in cvetličar, ki se je peljal mimo na skuterju. Ranil je šest ljudi, štiri policiste in dva mimoidoča. Murolo se je po pokolu predal sam, po tem, ko je petnajst minut govoril s pogajalcem. Kasneje so preiskovalci v njegovem stanovanju našli več pušk, saj je bil 48-letnik med drugim strasten lovec.   

Ni kazal znakov psihičnih težav

Giulio po besedah sodelavcev ni nikoli kazal znakov psihičnih težav. Po ugotovitvah policistov je v hiši po kregu z bratom najprej ubil 51-letno svakinjo, nato 52-letnega brata, kasneje je odšel na balkon in streljal na vse, kar se je premikalo. Policist, ki ga je ubil, je bil po poročanju Anse tudi sosed, ki je prvi poskusil preprečiti pokol. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • V seb je sigurno imel agresijo čeprav jo je skrival. In kaj je najhujš pri ljudjeh z agresijo, nekontrolirano jezo, …

  • 11:01 17. Maj 2015.

    se strinjam, kdor uživa v pobijanju živali, mu tudi pobijanje ljudi ne bi predstavljalo težav, če ne bi zakon to …

  • 06:35 17. Maj 2015.

    Morda se to lahko zgodi tudi zaradi pralnega stroja na hodniku...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.