Lovec ustrelil lovca

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Med sinočnjim lovom divjih svinj na območju hrvaškega Benkovca je prišlo do nenavadnega dogodka, ko je lovec - namesto svinje - ustrelil enega izmed kolegov iz zelene bratovščine.
Oglej si celoten članek

V gozdovih na območju Benkovca sta sinoči v lov na dvije svinje krenila 59- in 33-letni lovec. Lov se je za slednjega sprevrgel v bitko za življenje. Namesto divje svinje je starejši lovec v predel trebuha ustrelil svojega mlajšega kolego.

Težko ranjenega ga je prepeljal v zadarsko bolnišnico, kjer so ga ponoči operirali. Po operaciji je njegovo stanje sicer stabilno, čeprav - kot poročajo iz bolnišnice - še vedno nevarno za življenje.

Policisti opravljajo preiskavo nesrečnega dogodka, potrditi skušajo, ali je šlo v resnici za nesrečen primer, ali gre morda za kriminalno dejanje, še piše hrvaški Index.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:08 22. September 2014.

    Koliko točno takšnih nesreč se mora še zgoditi, preden spremenimo zakonodajo in drastično omejimo lov? Res so ta buržujski šport …

  • mph
    11:10 22. September 2014.

    Plus tega je novica malo zavajajoča, ko napišejo, da je "namesto svinje" ustrelil nekaj drugega. :-) Nimam problemov z lovom, …

  • 09:56 22. September 2014.

    Seveda, malo šnopčka pa jegra že zjutraj na tešče, pol je pa nesreča tu... Škoda, da si tako kvarijo ugled, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.