Maček v psihiatrično?

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Celjsko okrožno sodišče je za danes napovedano obravnavo zoper Branka Mačka, ki je oktobra 2009 povzročil tragično prometno nesrečo na avtocesti pri Arji vasi, v kateri so umrli trije mladi ljudje, preklicalo.
Oglej si celoten članek

Po neuradnih informacijah je Maček zaradi slabega psihičnega stanja vnovič hospitaliziran v Psihiatrični bolnišnici Vojnik.

Maček je bil v omenjeno bolnišnico nazadnje hospitaliziran februarja letos, ko naj bi se hudo zastrupil.

V nadaljevanju sojenja Mačku predsednica sodnega senata Marjana Topolovec Dolinšek pričakuje, da psihiatrični izvedenec Gorazd Mravlje dopolni svoje izvedensko mnenje, izvedensko mnenje pa mora ponovno predstaviti tudi cestnoprometni izvedenec Iztok Ciglarič.

Na eni izmed zadnjih obravnav je sodnica prebrala izvedensko mnenje, ki ga je pripravila izvedenka sodnomedicinske stroke Simona Šramek Zatler. Ta je izračunala, da je imel Maček v času nesreče  v krvi najmanj 2,2 grama alkohola na kilogram telesne teže, kar pomeni, da je bil absolutno nesposoben za vožnjo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.