Maribor: Delavci so noč preživeli v karanteni

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Iz paketa se je razsipal bel prah, zato je 15 ljudi noč preživelo v karanteni.
Oglej si celoten članek

Mariborski policisti so bili včeraj okoli 22. ure obveščeni, da so v enem od podjetij v Mariboru našli sumljivo pošiljko, iz katere se je razsipal neznani beli prah. Gasilci in policisti so zavarovali kraj ter v karanteni zadržali 15 uslužbencev.

Policisti Specialne enote  policije so na kraju s hitrim testom ugotovili, da najdena snov ni nevarna in da gre po vsej verjetnosti za sladkor. Snov so odnesli na analizo na Veterinarsko fakulteto v Ljubljano, od kjer so ob 4.30 sporočili, da snov ni nevarna za ljudi, živali ali okolje. Policisti so zato ob 4.35 karanteno odpravili.   

Policija nadaljuje z zbiranjem obvestil o dogodku.

Gornja Bistrica Zaradi sumljive pošiljke več ur v karanteni

*Fotografija je simbolna.

derzurni@zurnal24.si 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:16 27. Oktober 2017.

    Takšni in podobni dogodki govorijo ,da bomo v kratkem dobili Službo za odkrivanje sumljivih pošiljk in nekaj sto zaposlenih državnih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.