Maribor: prodajalka ugriznila roparja

Foto: Fotosmedia Rop zlatarne Foto: Fotosmedia Rop zlatarne Foto: Fotosmedia Rop zlatarne
Rop zlatarne. Dva moška s solzivcem nad prodajalko. Policija prosi morebitne priče za pomoč.
Oglej si celoten članek

Maribor. "Moška sta odtujila neznano količino nakita, policija ju še išče," je pred zlatarno na Jezdarski ulici v Mariboru za Žurnal24 povedal Bartolo Lampret s Policijske uprave (PU) Maribor.

Zoba v roparjevem prstu?

Okoli 15. ure sta v zlatarno vstopila moška, s solzivcem popršila prodajalko, jo zgrabila in poskušala obvladati. "Pri tem je prišlo do prerivanja, v katerem se je prodajalka poškodovala," je dejal Lampret.

Neuradno smo izvedeli, da naj bi prodajalka enega od roparjev tako močno ugriznila v prst, da naj bi v njem pustila svoja zoba; zato je tudi potrebovala zdravniško pomoč.

Moška sta pobegnila po Ljubljanski ulici v smeri Ulice pariške komune. Policija vse, ki so videli storilca, prosi, naj o tem obvestijo pristojne na telefonsko številko 113. Roparja sta srednje postave in visoka okrog 180 centimetrov, eden je bil oblečen v zeleno jakno iz flisa, drugi pa v črno jakno s kapuco. Na glavi sta imela kapi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:38 11. Januar 2012.

    Ja slik pa nimate a ne . Mate pa kri za DNK a ne. Ja pa v kateri prst ga …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.