Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Maribor: prodajalka ugriznila roparja

Rop zlatarne
1/3
Fotosmedia
Rop zlatarne. Dva moška s solzivcem nad prodajalko. Policija prosi morebitne priče za pomoč.

Maribor. "Moška sta odtujila neznano količino nakita, policija ju še išče," je pred zlatarno na Jezdarski ulici v Mariboru za Žurnal24 povedal Bartolo Lampret s Policijske uprave (PU) Maribor.

Zoba v roparjevem prstu?

Okoli 15. ure sta v zlatarno vstopila moška, s solzivcem popršila prodajalko, jo zgrabila in poskušala obvladati. "Pri tem je prišlo do prerivanja, v katerem se je prodajalka poškodovala," je dejal Lampret.

Neuradno smo izvedeli, da naj bi prodajalka enega od roparjev tako močno ugriznila v prst, da naj bi v njem pustila svoja zoba; zato je tudi potrebovala zdravniško pomoč.

Moška sta pobegnila po Ljubljanski ulici v smeri Ulice pariške komune. Policija vse, ki so videli storilca, prosi, naj o tem obvestijo pristojne na telefonsko številko 113. Roparja sta srednje postave in visoka okrog 180 centimetrov, eden je bil oblečen v zeleno jakno iz flisa, drugi pa v črno jakno s kapuco. Na glavi sta imela kapi.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 23:38 11.januar 2012.

    Ja slik pa nimate a ne . Mate pa kri za DNK a ne. Ja pa v kateri prst ga je ugriznila, je pa največja državna -policijska skrivnost , a ne res .BEDAKI ! 180 cm velikih moških je v ...prikaži več v SLO približno 300.000 , zato je vaš opis zelo natančen a ne res. Kolko ljudi v SLO ima pa probleme z enim od prstov . 300.000 sigurno ne , a ne res . bedaki!