Maša do nedelje pri fantu v Ribnici

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Petnajstletna Mašo Šarlija bo do nedelje ostala pri fantu, nato pa se mora vrniti domov. CSD: Sprejeli so tudi dogovore, ki so sprejemljivi za starše oziroma za vse vpletene.
Oglej si celoten članek

S Centra za socialno delo (CSD) Kočevje so nam sporočili, da so danes vsem udeleženim omogočili razjasnitev njihovih stališč. Sprejeli so tudi dogovore, ki so sprejemljivi za starše oziroma za vse vpletene.

15-letna Maša bo tako do nedelje ostala v Ribnici pri svojemu 20-letnemu fantu, nato pa se mora vrniti domov v Celje. Njeni starši namreč želijo, da konča osnovno šolo. Maša je z dogovorom zadovoljna, ali pa se ga bo držala tudi Daliborjeva družina, pa bo jasno v nedeljo.

CSD:“ Najprej milejši ukrepi, nato najskrajnejši“

Na CSD so za zurnal24.si dejali še, da pri sumu ogroženosti otroka najprej uvedejo milejše ukrepe in poskušajo sodelovati z vsemi vpletenimi. V primeru, da se izkaže, da je otrok huje ogrožen, pa posežejo po bolj skrajnih ukrepih. Med drugim lahko otroka tudi izključijo iz zanj ogrožajočega okolja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.