Mastna nagrada za politično lojalnost?

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Stranka LDS izraža osuplost nad odločitvijo, da je prvi mož NKBM postal dosedanji direktor Pošte Slovenije Aleš Hauc. Menijo, da je odločitev "neprimerna in politično motivirana s podporo vladajoče stranke SDS".
Oglej si celoten članek

V LDS so v izjavi za javnost osupli, da se je na čelo NKBM zavihtel dosedanji direktor Pošte Slovenije Aleš Hauc. "Imenovanje razumemo kot povsem neprimerno in politično motivirano s podporo vladajoče stranke SDS," so zapisali.

Ovaden zaradi krivega pričanja in druge afere

Hauc je v imenu Pošte Slovenije protikorupcijski komisiji in tudi parlamentarni komisiji večkrat zamolčal obstoj zelo pomenljivih dokumentov o poslovanju družbe z izdajateljema brezplačnikov Slovenski tednik in Ekspres, za katera je bilo v parlamenatrni preiskavi ugotovljeno, da sta delovala v korist stranke SDS in da sta bila ustanovljena z namenom diskvalifikacije političnih nasprotnikov, navajajo v LDS.

Hauca je parlamentarna komisija lani ovadila zaradi krivega pričanja pred to komisijo, le leto nazaj pa je javnost spremljala tudi afero Haučevega nezakonitega dvigovanja svoje plače, ki jo je zaradi pritiska javnosti kasneje bil primoran znižati. "V LDS ne dvomimo, da je imenovanje dosedanjega direktorja Pošte Slovenije na čelo NKBM mastna nagrada za politično lojalnost nekomu, ki je za omenjeno nadvse odgovorno mesto docela neprimeren, saj je pomagal najmanj pri navedenem projektu zlorabe naše finančne in volilne zakonodaje," so še zapisali v LDS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:07 12. Marec 2012.

    Prokleta banda SS . Z delnicami državljanov se boste zajebaval . IZ SOCIALIZMA STE UŠLI, VENDAR NE ZNATE DRUGEGA , …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.