Matej Narat odstopil še pred je funkcijo sploh začel

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Matej Narat odstopil še pred je funkcijo sploh začel.
Oglej si celoten članek

"Glede na povsem neutemeljene reakcije in kvalifikacije, usmerjene v diskreditacijo ne samo mene, temveč poleg Save d.d. tudi Istrabenza d.d., sem se odločil, da bom odstopil s funkcije člana uprave družbe Istrabenz," je danes v sporočilu za javnost zapisal Matej Narat, ki je odstopil s položaja, ki bi ga moral prevzeti šele s 1. marcem.

Narat je izpostavil, da je z odločitvijo za delo v upravi Istranemza želel s svojimi izkušnjami iz skoraj petletnega dela, pridobljenih pri sanaciji in prestrukturiranju Save pomagati pri dokončanju prestrukturiranja skupine Istrabenz. S svojim odstopom pa želi preprečiti nadaljevanje tendencioznega in škodljivega prikazovanja poslovanja in položaja družbe Istrabenz.

Narat je sicer kot nekdanji član uprave NLB deloval v času, ko je banka podelila precejšnje število vprašljivih posojil, nato pa je novembra lani odstopil s položaja prvega moža insolventne Save, kjer je sicer še vedno zaposlen kot pomočnik uprave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:37 26. Februar 2016.

    Uboga Slovenija, ki ne premore poštenega ekonomista ampak same barabe, ki se vrtijo na dobro plačanih položajih in kradejo državo, …

  • 11:49 26. Februar 2016.

    Bo dobil službo nekje v zaledju in po možnosti še bolje plačano. To je tako "ga vržeš ob zid in …

  • 08:43 26. Februar 2016.

    Novinar Aleksander Lucu v svojih šepetih podrobno opisuje kako deluje tovrstno omrežje v Sloveniji in kdo so akterji. Zanimivo !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.