Slovenija
31 ogledov

Matej Narat odstopil še pred je funkcijo sploh začel

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Matej Narat odstopil še pred je funkcijo sploh začel.

"Glede na povsem neutemeljene reakcije in kvalifikacije, usmerjene v diskreditacijo ne samo mene, temveč poleg Save d.d. tudi Istrabenza d.d., sem se odločil, da bom odstopil s funkcije člana uprave družbe Istrabenz," je danes v sporočilu za javnost zapisal Matej Narat, ki je odstopil s položaja, ki bi ga moral prevzeti šele s 1. marcem.

Narat je izpostavil, da je z odločitvijo za delo v upravi Istranemza želel s svojimi izkušnjami iz skoraj petletnega dela, pridobljenih pri sanaciji in prestrukturiranju Save pomagati pri dokončanju prestrukturiranja skupine Istrabenz. S svojim odstopom pa želi preprečiti nadaljevanje tendencioznega in škodljivega prikazovanja poslovanja in položaja družbe Istrabenz.

Narat je sicer kot nekdanji član uprave NLB deloval v času, ko je banka podelila precejšnje število vprašljivih posojil, nato pa je novembra lani odstopil s položaja prvega moža insolventne Save, kjer je sicer še vedno zaposlen kot pomočnik uprave.

Komentarjev 3
  • Lavdan 13:37 26.februar 2016.

    Uboga Slovenija, ki ne premore poštenega ekonomista ampak same barabe, ki se vrtijo na dobro plačanih položajih in kradejo državo, a mi plačujemo njihove grehe.

  • Avatar olor
    olor 11:49 26.februar 2016.

    Bo dobil službo nekje v zaledju in po možnosti še bolje plačano. To je tako "ga vržeš ob zid in se odbije in gre dalje"

  • Avatar Leon
    Leon 08:43 26.februar 2016.

    Novinar Aleksander Lucu v svojih šepetih podrobno opisuje kako deluje tovrstno omrežje v Sloveniji in kdo so akterji. Zanimivo !