Med cepljenjem malicajo

Foto: Žurnal24 Takšen napis so v zdravstvenem domu v Šiški nalepili na vrata med cepljenjem pro
Vrsta. Med štiriurnim cepljenjem proti novi gripi imajo odmor.
Oglej si celoten članek

˝Končno sem si vzel čas, da se cepim proti novi gripi, zdravstveno osebje pa je imelo v veliki gneči dolgo malico,˝ je bil ogorčen bralec.

Preden je odšel na cepljenje, je na spletni strani Ustavimo-gripo.si preveril, kakšen je urnik cepilnega centra v Šiški, kjer popoldne cepijo med 15. in 19. uro. Tja je prišel ob 16. uri, na vratih pa je pisalo, da imajo malico do 16.30.

Osebje polno zasedeno
˝Vsakodnevno moramo zagotoviti ekipe za cepilne centre, ki zahtevajo veliko število zdravstvenega osebja. To mora poleg izvajanja cepljenja opravljati tudi vse svoje redne delovne obveznosti,˝ so pojasnili v Zdravstvenem domu Ljubljana.

Po njihovih navedbah je treba delo organizirati tako, da ekipa najprej opravi svoj redni delovni čas v svoji ambulanti, nato pa v obliki nadur izvaja še cepljenje.

˝Utrujenost cepiteljev je marsikdaj zato izjemna, ob dejstvu, da cepljenje traja že en mesec,˝ so se opravičili in prosili za strpnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.