Slovenija
1 ogledov

Med cepljenjem malicajo

Takšen napis so v zdravstvenem domu v Šiški nalepili na vrata med cepljenjem pro Žurnal24 main
Vrsta. Med štiriurnim cepljenjem proti novi gripi imajo odmor.

˝Končno sem si vzel čas, da se cepim proti novi gripi, zdravstveno osebje pa je imelo v veliki gneči dolgo malico,˝ je bil ogorčen bralec.

Preden je odšel na cepljenje, je na spletni strani Ustavimo-gripo.si preveril, kakšen je urnik cepilnega centra v Šiški, kjer popoldne cepijo med 15. in 19. uro. Tja je prišel ob 16. uri, na vratih pa je pisalo, da imajo malico do 16.30.

Osebje polno zasedeno
˝Vsakodnevno moramo zagotoviti ekipe za cepilne centre, ki zahtevajo veliko število zdravstvenega osebja. To mora poleg izvajanja cepljenja opravljati tudi vse svoje redne delovne obveznosti,˝ so pojasnili v Zdravstvenem domu Ljubljana.

Po njihovih navedbah je treba delo organizirati tako, da ekipa najprej opravi svoj redni delovni čas v svoji ambulanti, nato pa v obliki nadur izvaja še cepljenje.

˝Utrujenost cepiteljev je marsikdaj zato izjemna, ob dejstvu, da cepljenje traja že en mesec,˝ so se opravičili in prosili za strpnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.