Med hišno preiskavo odkrili več vrst prepovedanih drog

Foto: PP Sežana
Foto: PP Sežana
Sežanski policisti so zaradi predhodnih dejanj 36-letnega osumljenca pri njem opravili hišno preiskavo.
Oglej si celoten članek

V sredo so policisti PP Sežana opravili hišno preiskavo pri 36-letnem osumljencu iz okolice Komna. Sodišče je odredbo za hišno preiskavo izdalo na podlagi predhodno storjenega kaznivega dejanja s področja prepovedanih drog.

Med hišno preiskavo so osumljenemu zasegli več vrst prepovedane droge. Med drugim so našli 113 gramov heroina in 67 različnih tablet, ki so razvrščene na seznam prepovedanih drog ter več elektronskih tehtnic. Vse to kaže, da se je osumljenec aktivno ukvarjal s preprodajo prepovedane droge. 

Osumljenec, ki je bil na prestajanju pogojne obsodbe za isto vrstno kaznivo dejanje, je bil priveden na zaslišanje pred preiskovalnega sodnika, ki je zanj odredil pripor.

dezurni@zurnal24.si 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.