Med kolinami z doma izdelano pištolo zadel 47-letnega domačina

Foto: Mercator mesarji
Malo je manjkalo pa bi se končalo tragično.
Oglej si celoten članek

Mariborski kriminalisti bodo zaradi povzročitve hude poškodbe kazensko ovadili 67-letnega moškega, ki je v soboto med kolinami v Ceršaku z doma izdelano pištolo po nesreči zadel 47-letnega domačina.

Ta je sam poiskal zdravniško pomoč v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor, kjer so mu z operativnim posegom iz noge odstranili kroglo.

Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, je do dogodka prišlo pri 47-letniku doma, kjer so v soboto pripravili koline. Popoldne so na dvorišču sedli h kosilu. Ker ga je motil pasji lajež, je 67-letni mesar želel prestrašiti pse s strelom iz pištole za omamljanje prašičev.

Vendar se ta ni sprožila, zato je pod mizo ponovno poskusil, ob tem pa zadel gostitelja v golen. Ta je sam poiskal zdravniško pomoč, policisti pa so osumljenca pridržali in pri njem opravili hišno preiskavo, med katero jim je sam izročil tri pištole in več nabojev različnih kalibrov.

Poleg kazenske ovadbe zaradi suma storitve kaznivega dejanja hude telesne poškodbe policisti še vedno zbirajo obvestila tudi v smeri kaznivega dejanja nedovoljene proizvodnje in prometa z orožjem ali eksplozivom.

dezurne@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:51 23. Oktober 2017.

    zdravo Prosim vas, da stik s tem radodarni in iskreni Gospod, ki je dopustil, da opravi svoj projekt in plačati …

  • 11:40 23. Oktober 2017.

    Saj... Dokler bodo ljudje ubijali živali, bodo na svetu vojne (oz. se bodo ljudje pobijali tudi med sabo - je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.