Slovenija
1645 ogledov

Med kolinami z doma izdelano pištolo zadel 47-letnega domačina

mesarji Mercator
Malo je manjkalo pa bi se končalo tragično.

Mariborski kriminalisti bodo zaradi povzročitve hude poškodbe kazensko ovadili 67-letnega moškega, ki je v soboto med kolinami v Ceršaku z doma izdelano pištolo po nesreči zadel 47-letnega domačina.

Ta je sam poiskal zdravniško pomoč v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor, kjer so mu z operativnim posegom iz noge odstranili kroglo.

Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, je do dogodka prišlo pri 47-letniku doma, kjer so v soboto pripravili koline. Popoldne so na dvorišču sedli h kosilu. Ker ga je motil pasji lajež, je 67-letni mesar želel prestrašiti pse s strelom iz pištole za omamljanje prašičev.

Vendar se ta ni sprožila, zato je pod mizo ponovno poskusil, ob tem pa zadel gostitelja v golen. Ta je sam poiskal zdravniško pomoč, policisti pa so osumljenca pridržali in pri njem opravili hišno preiskavo, med katero jim je sam izročil tri pištole in več nabojev različnih kalibrov.

Poleg kazenske ovadbe zaradi suma storitve kaznivega dejanja hude telesne poškodbe policisti še vedno zbirajo obvestila tudi v smeri kaznivega dejanja nedovoljene proizvodnje in prometa z orožjem ali eksplozivom.

dezurne@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • ngayabamvuga 12:51 23.oktober 2017.

    zdravo Prosim vas, da stik s tem radodarni in iskreni Gospod, ki je dopustil, da opravi svoj projekt in plačati svoj dolgov, kar me posojilo v višini 51,000 €. Objavim to sporočilo, ker je naredil dobro in želim, da se ...prikaži več boste koristi za tiste, ki so v stiski. Vsepovsod je svoj email: borut.martin@gmail.com

  • c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 11:40 23.oktober 2017.

    Saj... Dokler bodo ljudje ubijali živali, bodo na svetu vojne (oz. se bodo ljudje pobijali tudi med sabo - je reku Tolstoj).