Med kontrolo prometa dobil položnico za 3571 evrov

Foto: Epa
Foto: Epa
Policisti novomeške policijske postaje so vozniku osebnega vozila pri Mirni Peči napisali plačilni nalog za 3571 evrov in mu še zasegli vozilo.
Oglej si celoten članek

52-letni voznik najprej ni upošteval znakov, naj ustavi in je s pospešeno hitrostjo nadaljeval z vožnjo. Ko so ga ustavili, so policisti ocenili, da je alkoholiziran, a je preizkus odklonil, "med postopkom se je nedostojno vedel, kričal je na policiste in ni upošteval njihovih ukazov, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva in ga obvladali".

Policisti so ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil je neregistriran avtomobil, ki je odjavljen iz prometa, na njem so bile nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Renault twingo so mu zato zasegli in mu zaradi kršitev določil zakona o varstvu javnega reda in miru, zakona o motornih vozilih in zakona o pravilih v cestnem prometu izdali plačilni nalog v višini 3571 evrov.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja pa so na sodišče poslali še obdolžilni predlog.

Fotografija je simbolna.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 15:37 27. November 2020.

    Cigo

  • 16:46 17. November 2020.

    To je pa še huje kot v onem vicu, samo zaključek manjka. Sicer se ne spomnim točno več. Ampak nekako …

  • 15:54 17. November 2020.

    Pazite kaj pišete ! Romi so državljani Slovenije in redni volivci SDS !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.