Slovenija > Črna kronika
36674 ogledov

Med kontrolo prometa dobil položnico za 3571 evrov

Covid-19, koronavirus, policija Epa
Policisti novomeške policijske postaje so vozniku osebnega vozila pri Mirni Peči napisali plačilni nalog za 3571 evrov in mu še zasegli vozilo.

52-letni voznik najprej ni upošteval znakov, naj ustavi in je s pospešeno hitrostjo nadaljeval z vožnjo. Ko so ga ustavili, so policisti ocenili, da je alkoholiziran, a je preizkus odklonil, "med postopkom se je nedostojno vedel, kričal je na policiste in ni upošteval njihovih ukazov, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva in ga obvladali".

Policisti so ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil je neregistriran avtomobil, ki je odjavljen iz prometa, na njem so bile nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Renault twingo so mu zato zasegli in mu zaradi kršitev določil zakona o varstvu javnega reda in miru, zakona o motornih vozilih in zakona o pravilih v cestnem prometu izdali plačilni nalog v višini 3571 evrov.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja pa so na sodišče poslali še obdolžilni predlog.

Fotografija je simbolna.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 13
  • darja32 15:37 27.november 2020.

    Cigo

  • fiston 16:46 17.november 2020.

    To je pa še huje kot v onem vicu, samo zaključek manjka. Sicer se ne spomnim točno več. Ampak nekako v tem stilu. Ustavi policaj avto zaradi prehitre vožnje, pa se mož začne dreti na policaja. Potem se oglasi žena, ...prikaži več pa pravi, da je mož pijan, da ne ve kaj počne. Potem se zbudi še babica na zadnjem sedežu in pravi: Sem vedela, da z ukradenim avtom ne bomo daleč prišli. Morajo samo še ugotoviti, da je avto ukraden, pa bo popolno.

  • Avatar Leon
    Leon 15:54 17.november 2020.

    Pazite kaj pišete ! Romi so državljani Slovenije in redni volivci SDS !